Våra tjänster

Home » Våra tjänster
mini

Företagsförmedling
Affärspartner är en av Stockholms ledande mäklarbyråer när det gäller förmedling av företag och lokaler. Vi inleder varje uppdrag med en värdering, gör professionell annonsproduktion och tar kontakt med de kunder som söker just ditt objekt. Slutligen ser vi till att överlåtelsen går juridiskt och monetärt rätt till.

Konsultationer
Affärspartner – Vi är vad vi heter. Vi vill vara din partner och kan hjälpa dig med din verksamhet. Vi på Affärspartner har en samlad erfarenhet som är mycket värdefull. Tveka inte att kontakta oss.

Avtal
Vid varje överlåtelse upprättar vi ett Köpekontrakt. Vid behov tar vi fram avsiktsförklaring, skuldebrev eller aktieägaravtal. Önskar du hjälp med detta hjälper vi till.

Juridik
Har du juridiska frågor eller behöver hjälp vid kontraktskrivning. Vi har juridisk kompetens som är tryggt att luta sig mot. Fråga hellre en gång för mycket.

Företagsvärdering
Inför varje försäljning sker en värdering av det aktuella bolaget. Önskar du hjälp med värdering av helt andra orsaker såsom exempelvis att köpa ut kompanjon eller som ett dokument till berörda myndigheter kan du anlita oss.

Ekonomisk rådgivning
Frågor om bolagsform eller bolagsstruktur för ditt förvärv eller hjälp med att lägga en budget. Vi kan hjälpa er att ta fram en affärsplan för er verksamhet eller hur ni ska tolka finansiell information som resultat och balansrapporter.

Sekretess
Du kan vända dig till oss med förtroende. Dina uppgifter och våra samtal behandlas konfidentiellt.