Lokaler

Home » Lokaler
lokaler_sida

Lokalägare:

Vi säljer din lokal
Vi inleder med ett möte i din lokal där vi går igenom det viktigaste som är läge och efterfrågan. Vi tittar på bakgrundsfakta som antal kvadratmeter, skick, hyra, hyresvärd och hyreskontrakt. Utifrån dessa fakta kommer vi att presentera en muntlig värdering.

Kontrakt
Får vi uppdraget att sälja din lokal skriver vi ett Förmedlingsuppdrag. Så snart vi har ett underskriver Förmedlingsuppdrag kommer vi ut och fotograferar och gör annonsproduktion.

Marknadsföring
Vi gör professionell marknadsföring på flera marknadsplatser efter överenskommelse. Vi kan även annonsera i fack- och dagspress. Vi arbetat också aktivt med att kontakta kedjeföretag och spekulanter som finns i vårt kundregister.

Visningar
Vi är alltid tillgängliga och följer alltid upp de spekulanter som tar kontakt med oss. Vi arrangerar både samlade som privata visningar.

Säljprocess
Den viktiga säljprocessen handlar om att få spekulanten att besöka lokalen, tycka om lokalen och vilja betala det pris som du accepterar. Vi ser till att intressenterna får all information som kan underlätta deras beslutsprocess. Vi medverkar i all villkors- och prisförhandling.

Handpenning
Då parterna kommit överens om villkor och pris tar vi in en handpenning på vårt Klientmedelskonto. Handpenning är det effektivaste sättet att binda en affär.

Kontakt med hyresvärd
Vi tar bakgrundskontroll av spekulanten innan vi presenterar denne för hyresvärden. Vid behov erbjuder vi hjälp med presentation, marknadsplan och budget.

Upprättande av köpekontrakt
Vi upprättar köpekontrakt mellan parterna och ser till att överlåtelsen går monetärt och juridiskt rätt till.

 

För fastighetsägare/BRF:

Vill ni hyra ut er lokal?
Har ni en butikslokal, källarlokal eller outnyttjat utrymme i er fastighet? Tveka inte att kontakta oss även om det kan gälla ’svåra’ lägen. Vi kommer att göra en professionell marknadsföring och presentera en kreditvärdig hyresgäst med bra referenser.

Nyckelpeng
Har lokalen ett marknadsvärde? Konsultera oss i frågan om det är möjligt att få betalt för lokalen. Vi tar gärna en prisförhandling med en spekulant.

Visningar
Vi är alltid tillgängliga och följer alltid upp de spekulanter som tar kontakt med oss. Vi arrangerar både samlade som privata visningar.

Bakgrundskontroll
Vi inhämtar referenser och gör bakgrundskontroll på föreslagen hyresgäst. Vid behov tar vi fram marknadsplan och budget i samråd med hyresgästen.

Handpenning
Vi arbetar med handpenning, både då en lokal har många intressenter eller då man kommit överens om ett pris. Handpenning är det effektivaste sättet att binda en affär.

Kontraktsskrivning
Vi kan hjälpa till med att utforma hyreskontrakt. Vi kan också hjälpa till med frågor kring hyresgarantier.